Rólunk

28 éves tapasztalattal a hátunk mögött foglalkozunk Opel - Daewoo - Chevrolet autóalkatrészek értékesítésével és beszerzésével.

Gyári, utángyártott és bontott alkatrészek beszerzése, forgalmazása.

Kínálatunkban megtalálhatóak fékalkatrészek, futóműalkatrészek, karosszéria elemek, elektromos és gyújtásalkatrészek, motoralkatrészek, olajak (GM, Mobil, Castrol) stb. minden, ami az autóhoz kell.

Amennyiben igényeit nem tudjuk kiszolgálni saját készletünkből, van lehetőség raktári rendelésre, amelyek érkezése alkatrész típustól függően lehet akár 2-4 órán belül, gyári Opel alkatrészek esetében 1-2 munkanap valamint gyári Chevrolet alkatrészek esetében 3-5 munkanap.

Lehetősége van a megrendelés leadását követően a személyes átvételre üzletünkben: 1188 Budapest, Bethlen Gábor u. 3/b (Nagykőrösi útról nyílik) alatt, valamint Magyarország teljes területére Futárszolgálat segítségével tudjuk elküldeni a megrendelt alkatrészt. A csomagküldés külföldre is megoldható, az alkatrész ára és a szállítási költség átutalása után, ami minden esetben telefonon vagy e-mailen
egyeztetésre kerül.

Ha esetleg nem találta meg weboldalunkon a keresett alkatrészt vagy kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal, akár telefonon, akár e-mailen segítünk Önnek az alkatrészek beazonosításában és megrendelésében.

Daewoo bolt parkoló


Daewoo bolt üzlethelyiségKérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségek

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.